Давид Сакварелідзе зізнався, що в нього діагностували смертельно небезпечну хворобу

Колишній заступник генерального прокурора України Давід Сакварелідзе в інтерв'ю головній редакторці інтернет-видання "ГОРДОН" Олесі Бацман розповів, що кілька років тому в нього діагностували рак легенів, передають Патріоти України.

"Ти ніколи про це не розповідав публічно, але, наскільки я знаю, готовий розповісти про це вперше. Паралельно з тим, що в Україні триває велика війна, у тебе триває твоя війна із серйозною хворобою", – звернулася до Сакварелідзе Бацман.

"Вона, дякувати богу, закінчилася успіхом два з половиною роки тому, але мені довелося... Що тут секретувати і приховувати? Була онкологія. У мене випадково виявили рак легені, і довелося пройти досить складний шлях. Видалили частину легені, вирізали 18 лімфатичних вузлів, пройшов курси хіміотерапії, курси опромінення. Була дуже важка терапія, але я якось повернувся у стрій, поки перебуваю під ремісією", – розповів він.

Сакварелідзе додав, що йому доводиться двічі на рік перевірятися, щоб не було рецидиву. "Ще три роки залишилося до повного одужання. Нічого трагічного я в цьому не бачу, усе в голові в людей. На тлі того, що відбувається, я зовсім забув про свою проблему, – додав він. – Щодня зустрічаєш молодих хлопців і дівчат без рук, без ніг. Молодих, гарних, повних сил. Але ж вони теж не здаються, борються за життя, за Україну. Хтось із протезом повертається назад на війну воювати. Ну про що тут узагалі переживати й думати? Усе в голові. Це воля людини. Треба нам усім собі сказати, що ми не збираємося здаватися ні перед [самопроголошеним президентом країни-агресора РФ Володимиром] Путіним, ні перед хворобами, ні перед складнощами. От і все. Усе буде добре".

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...