"Д*біли!": Олімпійський чемпіон у стилі Лаврова відреагував на відсторонення Росії від ЧС із хокею

Дворазовий олімпійський чемпіон В’ячеслав Фетисов відреагував на те, що збірну Росії не пустили на чемпіонат світу, передають Патріоти України.

Колишній хокеїст збірної СРСР жорстко засудив дії керівників Міжнародної федерації хокею (IIHF). Крім того, Фетисов образив функціонерів.

«Уже давно треба закінчити з цією історією. Не того президента ми обрали тут, у Санкт-Петербурзі. Там нема з ким розмовляти і нема на кого сподіватися. Буре не допустили до обговорення? Чого тоді від цих дебілів можна очікувати? Сергій Вікторович Лавров дав таке визначення некомпетентності міжнародних чиновників», — наводить слова Фетісова "Спорт-Експрес".


Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 9:23

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики)...

Пенсіонери в Україні можуть отримати доплату від ООН: Стало відомо, хто та які суми

понеділок, 20 травень 2024, 9:14

Частина українських пенсіонерів з інвалідністю може отримати автоматичні доплати до пенсій завдяки програмі Всесвітньої продовольчої програми ООН, якщо їхні пенсії не перевищують 3250 гривень і вони проживають на підконтрольній Україні території. Допла...