Де гарантія, що не пожертвує на ЗСУ? Ані Лорак зібралася дати концерти в РФ, але проти навіть росіяни

Співачка Ані Лорак, яка зрадила Україну і наполегливо мовчить про повномасштабну війну, вирішила дати концерти в РФ. Поки країна-агресорка продовжує вбивати українців, артистка хоче співати і виступати перед росіянами. Так, на сайті Лорак з'явився концертний графік, повідомляють Патріоти України.

Співачка планує виступати у Воронежі, Ростові та Краснодарі. Після цього вона готується заробити ще більше кривавих рублів в Москві.

Однак зрадниці не раді навіть в РФ. Як виявилося, росіяни не хочуть слухати Лорак. Мало того, її концерти вирішили скасувати. Співачці дали стусана вже не тільки користувачі мережі, а й російські чиновники.

Все через те, що Лорак намагалася всидіти на двох стільцях і збирала гроші для українців, які постраждали від російської агресії. Вона робила це завуальовано, не називаючи речі своїми іменами. Однак росіянам це не сподобалося.

На тлі цього в Краснодарі, де планувався один з концертів Лорак, заговорили про скасування її виступу. Мер міста, як повідомляють росЗМІ, проти того, щоб росіяни слухали співачку.

"За словами мера міста, немає гарантій, що частина зароблених на гастролях коштів не піде на потреби ЗСУ. Ті бізнесмени, актори і виконавці, яких зловили на співчутті Україні, не повинні заробляти на території Росії", - цитують слова чиновника російські ЗМІ.

Тепер концерт Лорак під загрозою. І, судячи з того, що в мережі все частіше з'являються заклики бойкотувати співачку в інших російських містах, зрадниці більше не раді по всій РФ.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...