"Де можна придбати якісну "дермобілизну" та дрони "Кікабідзе": Актор "Квартал 95" потішив новою кумедною пародією на росіян (відео)

Зірка Студії "Квартал 95" Юрій Великий потішив прихильників новою кумедною пародією. Так, актор обстібав звернення російської блогерки, яка збирає гроші на тепловізори для російських військових, аби вони на фронті не мерзли, передають Патріоти України.

У відео Великий, пародіюючи блогерку, з'являється з макіяжем у рожевій кофтиниці. Блогерка у ролі Великого каже, що у неї, окрім тепловізорів, є цілий список того, що треба закупити: "Ще нашим хлопцям дуже потрібні дрони. Воно й зрозуміло. Вони там давно без жінок, тому збираємо грошенята на дрони, щоб вони могли дронити на передку. Якщо зберемо більше грошенят, то, окрім передка, ще й на задок хлопцям відправимо. Їм же на задку, напевно, також хочеться подронити", - каже "блогерка".

Також "дівчина" говорить, що її друзі збирають зараз гроші на нову партію іранських дронів "Кікабідзе". Окрім того, "блогерка" збирає й на прибори нічного бачення: "Якщо залишаться грошенята, то докупимо ще прилади ранкового, денного та вечірнього бачення. Зрозумійте, нашим хлопцям потрібно бачити цілодобово", - каже "блогерка".

Окрім того, "дівчина" зазначила, що ще потрібні "бакалаври", які на голову одягаються, та засоби "гієни", можливо мається на увазі корм для тварин. А от квадрокоптери, вважає "блогерка", потрібні військовим аби "коптити квадратну рибу". Також блогерка поцікавилася, де можна придбати якісну "дермобілизну".

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...

Оце так: У Харкові чоловік застрелив з рушниці дружину та доньку і намагався втекти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:50

У Харкові поліція затримала чоловіка, якого підозрює у вбивстві доньки та дружини. За даними слідства, чоловік скоїв вбивство 24 квітня у власному будинку у Слобідському районі Харкова. Про це повідомили в пресслужбі облпрократури, передають Патріоти ...