Де пенсіонерам живеться добре: ТОП-10 комфортних країн

Найкращі країни для пенсіонерів назвали експерти журналу International Living. При складанні рейтингу дослідники враховували такі критерії, як простота отримання візи і посвідки на постійне проживання, доступність і якість медичних послуг, пільги для пенсіонерів, ціни на житло, вартість продуктів, клімат, простота адаптації, розваги, можливості для малого бізнесу, передають Патріоти України.

Найкомфортніші країни для пенсіонерів:

Португалія. Першість європейської країни стала досить несподіваною. Експерти зазначають, що в Португалії високий рівень життя при доступних цінах, якісне медичне обслуговування, м'який клімат, а також доброзичливі місцеві жителі.

Панама. Високе місце в рейтингу Панама отримала завдяки сучасності інфраструктури, теплому клімату і близькості до США. Також в цій країні низькі податки і багато хороших лікарів.

Коста-Ріка. Тут тропічний клімат, доступна медицина і дешева нерухомість.


Мексика. Високий рівень медицини, приголомшлива природа і маленькі міста приваблюють сюди людей у віці.

Колумбія. Відмінний клімат і якісні послуги.

Еквадор.

Малайзія.


Іспанія.
Франція.
В'єтнам.

Пенсії в Україні перерахують заднім числом, деякі отримають прибавку відразу за кілька місяців: Кого стосується

середа, 24 квітень 2024, 9:23

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...

Мобілізація в Україні по-новому: Чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів

середа, 24 квітень 2024, 8:57

Днями в соцмережах з’явились чутки про те, що мобілізація в Україні буде посилена ще більше. У деяких Telegram-каналах було розповсюджено повідомлення про те, що начебто зараз в силових структурах обговорюється питання створення окремого великого підро...