Де сніг, Віталю? Соцмережі вибухнули через "золоте" прибирання снігу взимку в Києві, документ

Жителі Києва висловили своє обурення тим, що в столиці минулої зими витратили на прибирання снігу значну суму, хоча снігового покриву в Україні практично не було. На ситуацію увагу звернув юрист Ростислав Кравець, який поділився інформацією на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

За його словами, в цьому році Київавтодор витратив на вивезення та прибирання снігу більше ніж в минулому. "Я вже неодноразово говорив, що громадяни з владою живуть в паралельних світах. У них сніг був", - з іронією він підписав документ, який доводить фінансові витрати на прибирання снігу в столиці.

У коментарях люди задалися питанням, куди дійсно пішли виділені кошти.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...