Де спека підніметься до 36 градусів: Народний синоптик назвав регіони України

Народний синоптик Леонід Горбань, який регулярно видає точні прогнози на тривалий термін, попереджає, що на поточному тижні на півдні України буде стояти спека до +36 градусів і вище. Про це Горбань розповів "Фактам", зазначають Патріоти України.

За прогнозами народного синоптика, нинішні +32 градуси в Херсонській області — це ще не межа, спека посилиться. «Денна температура з нинішніх 32−34 підніметься до 34−36 градусів, трохи спаде до 20 липня, а потім до кінця місяця буде триматися на рівні 30−32 вище нуля», — прогнозує Горбань.

Дощі в Херсонській області очікуються 17 і 19 липня, а під кінець місяця, орієнтовно 30 липня, пройдуть зливи з сильним поривчастим вітром. Ще один регіон, де на поточному тижні буде особливо спекотно, це Київська область. Трохи збити спеку повинні дощі 16 і 18 липня. 24−25 липня очікуються зливи з бурею, а після них — новий виток підвищення температури до +32.

"Там буде жорстка версія": Нардеп розповів про консульські послуги для військовозобов'язаних

четвер, 18 квітень 2024, 8:30

Представник української делегації в ПАРЄ, яка працює з правами людини, висловився про необхідність надання можливості українцям справедливо користуватися консульськими послугами, щоб запобігти масовим відмовам від громадянства. Про це йшлося в коментар...

Вчені розповіли, до якого максимального віку можуть дожити люди

четвер, 18 квітень 2024, 8:24

Люди споконвіку намагалися вигадати спосіб боротьби зі старінням та смертю. Тому протягом історії максимальна тривалість життя постійно зростала завдяки покращенню умов життя, медицині та гігієні, передають Патріоти України. Проте й досі наукова спіль...