Де та скільки українці можуть заробити влітку: Названо кращі вакансії для сезонного підробітку

У літній період з'явилося багато вакансій для сезонної роботи, включаючи позиції вожатих, аніматорів, барменів і адміністраторів із зарплатою від 10 000 до 24 000 грн. Ці вакансії розташовані по всій Україні, зокрема в Київській області, Львові, Луцьку та Чернігові, і пропонують різні умови праці, включаючи харчування та проживання за рахунок роботодавця.

OBOZ.UA дослідив різні пропозиції на спеціалізованому порталі для пошуку роботи та підібрав низку актуальних вакансій для літнього підробітку. Виходячи із представлених різними роботодавцями вакансій, для сезонного підробітку в Україні найчастіше шукають:

  • вожатих;
  • аніматорів;
  • вихователів;
  • адміністраторів;
  • барменів;
  • продавців;
  • рятувальників;
  • водіїв.

Актуальні вакансії для підробітку влітку

Молодіжна та стильна кав'ярня Coffee Streetart у Києві шукає баристу на сезонну роботу. Заробітна плата коливається від 19 000 до 24 000 грн. Кав'ярня відкрита для кандидатів від 17 років і старше, надаючи можливість приєднатися до їхнього дружнього колективу.

Мерчендайзера на сезон шукають в Луцьку у компанії IDS Ukraine (лідер українського ринку мінеральних вод у всіх категоріях). Зарплату обіцяють від 15 000 грн. Працевлаштування – офіційне.

Вихователя-вожатого в літній табір шукають у компанії "Planetclub" в Ірпені. Зарплату обіцяють від 14 тисяч гривень. Зазначається, що обов'язки працівника включатимуть організацію розважальних та навчальних заходів для дітей, формування команди та забезпечення безпеки дітей упродовж всього часу перебування в таборі.

При цьому потрібно мати середню спеціальну освіту та досвід роботи з дітьми. Уточнюється, що є також перспектива продовження співпраці з вересня.

Парк дикої природи "Беремицьке" в Козелецькому районі Чернігівської області шукає адміністратора на сезонну роботу. Розташування парку зручне: 75 км від Києва та 88 км від Чернігова.

Для співробітників організовано трансфер з Києва, Чернігова, Остра та Козельця. Хоча рівень зарплати не уточнюється, парк пропонує плаваючий графік роботи, включаючи нічні зміни. Проживання в робочі дні надається безкоштовно, а також забезпечується корпоративне харчування.

Ресторанно-готельний комплекс Bartolomeo Best River Resort у Дніпрі оголошує про відкриття вакансії рятувальника на літній сезон. Роботодавець обіцяє своєчасну виплату заробітної плати, проте точна сума не вказана. Харчування забезпечується коштом компанії.

Для отримання цієї роботи кандидат повинен мати гарну фізичну підготовку, вміти добре плавати, надавати першу медичну допомогу, бути відповідальним та витривалим. Також необхідно мати відповідне посвідчення рятувальника.

Американська кондитерська Milk Bar у Києві шукає продавця морозива, пропонуючи зарплату від 15 000 грн. Новому співробітнику обіцяють роботу в дружній та професійній атмосфері, можливості для розвитку та кар'єрного зростання. Крім того, компанія забезпечує гарантоване оплачуване стажування, що допоможе новачкам швидко адаптуватися до робочого процесу і отримати необхідні навички.

Українцям змалювали найгірший сценарій відключень на зиму: Ось до чого готуватись

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:55

Росія не полишає надій зруйнувати українську енергосистему. Тож якщо внаслідок пошкодження підстанцій будь-якої з підконтрольних Україні атомних електростанцій взимку її буде відключено, населення матиме не більше 4 годин світла на добу. А у найгіршому...

Німеччина вводить жорсткі правила для біженців з України: Що варто знати

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:40

З 1 січня 2025 року біженцям у ФРН знижуватимуть розмір допомоги (Bürgergeld) на 30% протягом трьох місяців, якщо вони відхилять розумну пропозицію щодо працевлаштування. Про це повідомляє ntv із посиланням на джерела в уряді країни, пише Deutsche Well...