Де таке бачено?! Іржавіють просто неба: У Великій Британії виявлено звалище "Гелендвагенів" (фото, відео)

Два десятки безхазяйних позашляховиків Mercedes-G-Class виявлено у Великій Британії. Машини іржавіють просто неба, передають Патріоти України.

Влогер каналу IMSTOKZE опублікував відео, в якому показано досить незвичайне автомобільне звалище. Десь у Великій Британії (точне місце автор ролика не вказує) виявлено майданчик, на якому прямо під відкритим небом зберігаються преміальні позашляховики Mercedes G-Class.

Всього на цьому незвичайному звалищі зберігається близько двох десятків Гелендвагенів. Переважно це машини 1990-х та 2000-х років випуску. Є тут і більш старі моделі, а також спеціальні Геліки серії Professional, призначені для армії та рятувальних служб.

Серед показаних автомобілів особливо варто відзначити тридверні кабріолети на короткобазному шасі – такі Гелендвагени компанія Mercedes припинила випускати в середині 2010-х років. Сьогодні в залежності від виконання та стану ціна відкритого Геліка може досягати 200-300 тис. доларів і вище.

На перший погляд здається, що машини перебувають у хорошому стані, проте при найближчому розгляді видно, що у багатьох відсутні деталі кузова та салону.

Зважаючи на все, власник цього незвичайного звали є великим шанувальником Mercedes G-Class. Проте невідомо, яка доля чекає на машину надалі - як зазначив автор ролика, власник місця не має бажання щось розповідати. Мабуть, тому зйомка проходила вночі та на світанку.

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...