"Де ти, серденько": Вдови бійців ЗСУ показали останні повідомлення коханим і зворушили мережу до сліз (фото)

Наречена загиблого українського льотчика Андрія Пільщикова ("Джуса") Меланія Подоляк у соціальній мережі Х виклала допис з останніми повідомленнями, які їй надсилав коханий. Дівчина пішла на такий крок, коли побачила у соцмережах допис іншої дівчини Катерини Маліновської, яка також втратила коханого на війні, передають Патріоти України.

"Так виглядає, що рефлекс у всіх однаковий з першої хвилини…Ось чому важливо говорити і ділитись болем. В такі моменти ти розумієш, що в тебе нормальна реакція була, і ти не здуріла, — написала Меланія і прикріпила останнє листування з "Джусом".

Під дописом Меланії українські дівчата і жінки почали ділитися повідомленнями, які надсилали коханим хлопцям, чоловікам, друзям, батькам і родичам, але які так і залишилися без відповіді.

"Я без тебе це життя не вивезу", "Боюсь, що ця тиша стане вічною", "Киця, не лякай мене так", "Дуже чекаю і не припиняю сподіватись", "Де ти, серденько", — ось такі повідомлення навіки залишилися непрочитаними.

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 9:23

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики)...

Пенсіонери в Україні можуть отримати доплату від ООН: Стало відомо, хто та які суми

понеділок, 20 травень 2024, 9:14

Частина українських пенсіонерів з інвалідністю може отримати автоматичні доплати до пенсій завдяки програмі Всесвітньої продовольчої програми ООН, якщо їхні пенсії не перевищують 3250 гривень і вони проживають на підконтрольній Україні території. Допла...