Де ухилянти найчастіше намагаються незаконно перетнути кордон України: ДПСУ назвала "найгарячіші" напрямки

На кордоні з Молдовою та Румунією зафіксовано найбільше спроб незаконного перетину кордону військовозобовʼязаними українцями Про це повідомив речник ДПСУ Андрій Демченко під час брифінгу в Медіацентрі Україна, передають Патріоти України.

Він наголосив, що на кордонах з державами ЄС також зафіксовані спроби нелегального виїзду громадян з України, але їх менше.

"Найбільш активні напрямки – кордон з Молдовою та Румунією. На інших ділянках, зокрема на кордоні з Угорщиною, Словаччиною, Польщею також присутні такі спроби, але в значно меншій кількості", - сказав Демченко.

За словами речника, спроби перетину кордону фіксуються майже щодня і вони не зменшуються. Він підкреслив, що громадяни намагаються у більшості випадків перетнути кордон на зелених ділянках - поза межами пунктів пропуску.

"Ми за останній час не бачимо різкого збільшення, але, на жаль, немає і зменшення кількості спроб незаконного перетину кордону. Дні можуть різнитися – в окремі дні більше порушників затримуємо, в інші дні – менше, але такі спроби відбуваються щоденно", - додав Демченко.

Навіть дуже обережним людям таке недоступно: Науковці дослідили, як птахи виживають відпочиваючи на лініях електропередач високої напруги

середа, 24 липень 2024, 22:00

Навіть людина, якби була гранично обережною, змогла б повторити щось подібне. . Часто на лініях електропередач високої напруги можна побачити птахів, які сидять там. Можливо, вони відпочивають на дротах, які використовуються для передачі електроенергі...

В Україні частина пенсіонерів зобов'язана проходити перевірку кожні пів року: У чому причина

середа, 24 липень 2024, 21:45

Переселенці на пенсії, які отримують виплати в Ощадбанку, зобов'язані кожні пів року проходити ідентифікацію. Відлік часу починається з моменту попередньої верифікації, передають Патріоти України. Про це йдеться в повідомленні ПФУ. Так, така ідентифіка...