"Дебилы, бл...": В Одесі розгорівся гучний скандал через росТБ у кафе (фото)

На питання про те, наскільки це правомірно, персонал відповів, що не тільки вважає це правильним, але ще і назвав війну на Донбасі громадянською.

В Одесі розгорівся гучний скандал у зв'язку з показом російських пропагандистських каналів в одній з чебуречних. Про це повідомляється "Пухнастий українобот" в Twitter, передають Патріоти України.

"Одеса. Чебуречна на Олександрівському проспекті. З нахабним рилом показують "росія 24", - йдеться в підпису до знімка, на якому можна побачити телевізор, де дійсно транслюється російський пропагандистський канал.

При цьому, на питання про те, наскільки це правомірно, персонал відповів, що не тільки вважає це правильним, але ще і назвав війну на Донбасі громадянською. У мережі бурхливо почали обговорювати те, що сталося.

Чи можна жінкам приходити до церкви в штанах: У ПЦУ дали відповідь

четвер, 25 квітень 2024, 16:30

До храму жінки можуть заходити у штанах. Подібних заборон насправді не існує, повідомили в Православній Церкві України, передають Патріоти України. "Немає в нашій Церкві такої заборони. Та й в інших Православних Церквах світу (окрім МП, очевидно) подіб...

Литва може допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку: Міністр виступив із заявою

четвер, 25 квітень 2024, 16:22

Литва може сприяти Україні в поверненні чоловіків призовного віку. Однак спершу варто дочекатися, як цю процедуру реалізовуватимуть у Польщі. Про це заявив міністр оборони Литви Лаурінас Кащюнас, передають Патріоти України. Очільник литовського оборонн...