"Дебильная! Жаль, что родилась!": У Росії вчителька публічно принизила дівчинку на уроці

У російському місті Южно-Сахалінськ шкільна вчителька музики Елеонора Машеніна почала ображати ученицю за те, що та відмовилася вчити її предмет, повідомляють Патріоти України.

Педагог назвала ученицю 6-го класу дурепою і сказала, мовляв, їй шкода, що дівчинка народилася. Аудіозапис розмови, записаної в школі №4, опублікувало агентство Sakh.com.

"Є підручник, за яким ти повинна відповідати. Там складні питання не для твоєї тупої башки. Ти дура! Тому я вам просто задаю пісні, як дебілам. Пісні мені здати – ти навіть це, дебільна, не робиш, те, що я прошу", – налетіла на дитину вчителька.

Педагог образила не тільки дівчинку, але і її сім'ю, сказавши: "дуже шкода, що твоїх предків врятували наші люди, які воювали".

"Дуже шкода, що ти народилася, а інші не були врятовані й спалені в печах, і вони не народилися", – продовжила приниження вчителька.

іти записали публічні образи своєї однокласниці і передали їх батькам, які поширили інформацію в ЗМІ. З'ясувалося, що конфлікт розгорівся після того, як дівчинка не вивчила задану пісню. На запитання: "Чому?" школярка відповіла, що та їй не потрібна, за це й отримала шквал критики.

Також повідомляється, що ця вчителька і раніше була помічена в грубому поводженні з дітьми. Натомість директор школи інформацію спростувала, зазначивши, що буде проводитися службова перевірка дій учителя.


Прийшла повістка, але є бронь: Українцям пояснили, чи потрібно йти до ТЦК

середа, 24 квітень 2024, 17:47

В Україні суттєво змінилася правила вручення повісток та покарання за неявку до ТЦК, і кожен військовозобов'язаний знає, що на повістку потрібно реагувати, щоб не потрапити у халепу, передають Патріоти України. Але що робити тим, хто раніше отримав бр...

Це був фальстарт? У Раді відреагували на скандальне рішення МЗС щодо консульських послуг для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 17:25

Рішення МЗС щодо призупинення надання консульських послуг для чоловіків за кордоном в Раді вважають антиконституційним і таким, що не відповідає ухваленому раніше закону про мобілізацію. Про це в коментарі "РБК-Україна" розповіли джерела в профільному ...