"Дедушка видел, как умирала внучка": Суд прийняв рішення щодо адвоката, який збив 11-річну дівчинку на Закарпатті

На Закарпатті суд заарештував на два місяці адвоката, який п'яним на смерть збив 11-річну Олександру Богаті. Трагедія трапилась с. Мала Добронь Ужгородського району Закарпатської області, коли дівчинка гралась поруч з будинком, повідомляють Патріоти України.

"У цей час з дороги злетів автомобіль, який збив дитину, зніс дерево і врізався в огорожу. Все це відбулося на очах дідуся, який в цей час перебував біля воріт. Він бачив, як вмирала внучка і зараз знаходиться в шоковому стані. Ми тут все в шоці", – розповіли в сільраді.

Багато жителів села знали і любили Сашу. Кажуть, що це була весела і добра дівчинка. Вдома у неї залишилася мама Еріка і 1,5-річний братик. За кермом позашляховика перебував 35-річний адвокат Микола Кемінь – житель с. Червоне Закарпатської області. Чоловік також займає посаду юрист-консультанта в Сюртівській сільраді. Відповідно до декларації, у Кеміня є дружина і двоє дітей.

Поліція відкрила кримінальне провадження щодо порушення правил безпеки дорожнього рух, що призвело до загибелі. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

За даними прокуратури Закарпатської області, в момент трагедії водій перебував у стані алкогольного та наркотичного сп'яніння. Чоловік затриманий. Йому обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без можливості внесення застави.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...