Деескалація по-російськи: Російські окупанти всю ніч били по Чернігову і завдали авіаударів по Ніжину

Глава Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус заявив, що ніякого зменшення активності військ Росії в області не спостерігається. Ворог всю ніч обстрілював Чернігів, а також атакував Ніжин, зокрема, з авіації, йдеться у зверненні Чауса у Facebook, передають Патріоти України.

"Зменшення активності" на Чернігівщині ворог продемонстрував ударами по Ніжину, зокрема і авіа, і всю ніч бив по Чернігову", - заявив він. За словами голови Чернігівської ОВА, знищено об'єкти цивільної інфраструктури, бібліотеки, торгові центри та інші об'єкти, дуже багато будинків.

"Тому що насправді всю ніч ворог бив по Чернігову. Але ми все відновимо і наш Чернігів буде ще кращим, ніж був. Наш Ніжин буде ще кращим. Всі міста Чернігівщини будуть набагато кращими, ніж вони на сьогодні є", - зазначив Чаус.


Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...