Деескалація по-російськи: Російські окупанти всю ніч били по Чернігову і завдали авіаударів по Ніжину

Глава Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус заявив, що ніякого зменшення активності військ Росії в області не спостерігається. Ворог всю ніч обстрілював Чернігів, а також атакував Ніжин, зокрема, з авіації, йдеться у зверненні Чауса у Facebook, передають Патріоти України.

"Зменшення активності" на Чернігівщині ворог продемонстрував ударами по Ніжину, зокрема і авіа, і всю ніч бив по Чернігову", - заявив він. За словами голови Чернігівської ОВА, знищено об'єкти цивільної інфраструктури, бібліотеки, торгові центри та інші об'єкти, дуже багато будинків.

"Тому що насправді всю ніч ворог бив по Чернігову. Але ми все відновимо і наш Чернігів буде ще кращим, ніж був. Наш Ніжин буде ще кращим. Всі міста Чернігівщини будуть набагато кращими, ніж вони на сьогодні є", - зазначив Чаус.


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...