Дефіцит бензину - не біда: У Сумах авто місцевого жителя їздить на дровах

У Сумах місцевий житель оригінально вийшов із ситуації нестачі бензину. Оскільки зараз всюди по Україні великі черги на заправних станціях, чоловік вирішив полегшити собі життя і перевів своє авто на дрова, передають Патріоти України.

Таку установку на автомобілі помітили інші місцеві жителі, і зняли її на відео, схвально відгукнувшись про цю ідею.. "У Сумах місцевий кулібін дав свою відповідь гігантським чергам на заправках за дорогим бензином і прикрутив до своєї ластівки установку на дровах!", – йдеться у повідомленні.

Паливна криза в Україні

Нагадаємо, в Україні в останній тиждень квітня виник дефіцит пального на АЗС. Щоб якось вплинути на це питання, 29 квітня уряд підвищив граничні ціни на бензин і дизельне паливо на 40-43%. Станом на 16 травня в мережах АЗС середня ціна на бензин А-95 становила 40,12 грн/л, дизпаливо – 43,25 грн/л.

17 травня уряд призупинив цінове регулювання на ринку палива. За оцінками Кабміну, після цього рішення очікувані граничні ціни на дизельне паливо будуть не вище 58 грн за літр, а ціни на бензин – не вище 52 грн за літр.

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...

Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

четвер, 28 березень 2024, 9:50

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію ...