Дефіцит продуктів, стрілянина та підпали магазинів: Українці, які опинилися в центрі хаосу в ПАР, розповіли моторошні подробиці (відео)

ПАР охопили заворушення, в результаті яких вже загинуло понад 200 осіб. Крім того, понад 2,5 тисячі осіб заарештовано. Погроми злякали українців, які проживають в країні, повідомляють Патріоти України.

За останні дні в Південно-Африканській республіці було розграбовано понад 800 магазинів. Українці, які проживають в охопленій заворушеннями країні, розповіли, що боялися погромів. За словами Катерини, вони боялися, що озброєні чоловіки громитимуть не тільки магазини, але і приватні будинки. Також вона зазначила, що в ПАР є дефіцит продуктів.

"Страшно, нам реально страшно, стріляли всюди. Знищили, розграбували та найцікавіше, вони все це підпалюють, щоб воно не підлягало відновленню. Черги просто величезні, знайомі в сусідньому районі стояли з другої години ранку та о другій годині дня вони тільки потрапили в магазин", - додала Вікторія.

Президент республіки Сиріл Рамафоса впевнений, що безлади та грабежі були організовані, щоб знищити демократію в Південній Африці.

Джерело: ТСН.ua

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...