Деякі речі вважають дикістю: Канадійці інколи в шоці від українського менталітету та поведінки (відео)

Про це у своєму відео блозі розповів львів’янин Канадський Марк. Нині він проживає в канадійському Едмонтоні. У приязній формі чоловік розповів про здивування тих канадійців, які допомагають українцям.

Або називають дрантям, або перепродують

Маркіян, зокрема, зауважив, що українці часто дивляться на речі, які їм віддають місцеві, як на сміття. Канадійців це дивує, адже, вони ставляться до українців, як до тих, в чий дім прийшла велика біда і щиро віддають, вважаючи, що українці цього дійсно потребують.
З іншого боку, українці беруть усе і не відмовляються, навіть, якщо не мають в цих речах гострої потреби. Тож в Канаді помічають, що ці речі можуть з’явитися на майданчиках для продажу.
Блогер пояснює таку поведінку співвітчизників, як людей, які звикли виживати, але попереджає, щоб українці були певні – в Канаді це помічають і можуть сказати вам про це, коли ви не очікуєте.
Канадський Марк (скриншот відео)

«Чистять, чистять, чистять»

В Канаді існують FoodBank – місця, де бездомні та ті, хто «не має ні копійки» можуть взяти консерви, фрукти, інші продукти.
Канадійці дивуюються, як працюючі люди, або ті, хто має IPhone приходять туди за продуктами. А саме так часто чинять українці, які «чистять, чистять, чистять» FoodBanks. Тут навіть почали застерігати про можливе закриття.
Марк звертає увагу, що через такі дії без підтримки харчами можуть залишитися дійсно знедолені.
Також за океаном дивуються хизуванням деякими українцями дорогими смартфонами та авто. Адже, в Канаді, каже українець, - кожен, хто не лінивий, може жити, як багаті люди в Україні.
Та все ж блогер висловлює надію, що українці, поживши трохи в цій країні, призвичаяться до життя в Канаді і зрозуміють що до чого.



Радіо Трек: НОВИНИ. Джерело: https://radiotrek.rv.ua/news/kanadiyci-v-shoci-vid...


Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...