Деякі ризиковані функції таки приберуть: Дуров розповів, як зміниться Telegram

У Telegram більше не буде функції "Люди поруч" (People Nearby). Передбачається, що вона була однією з причин затримання Дурова у Франції за звинуваченням у сприянні криміналу, зазначають Патріоти України.

Ця функція давала змогу шукати тих, хто перебуває поблизу, а також локальні групи і чати. Але у неї "були проблеми з ботами і шахраями", водночас у звичайних користувачів функція була не дуже популярна. Її задіяли менше ніж 0,1% тих, хто сидить у Telegram, повідомив Дуров у своєму телеграм-каналі.

На зміну "Люди поруч" прийде нова функція під назвою "Бізнес поблизу", яка показує "легальні, перевірені підприємства". Компанії зможуть показувати каталоги товарів і безперешкодно приймати платежі.

Адміністрація месенджера також відключила завантаження нових медіафайлів у "Телеграмі", який, був використаний не за призначенням анонімними особами", розповів Дуров. Він також додав, що кількість платних користувачів Telegram Premium досягла 10 млн осіб.

Нагадаємо, у новій версії месенджера приватні чати більше не захищені від модерації. Команда Telegram має намір перетворити модерацію месенджера з об'єкта критики на привід для гордості, заявив Дуров.

"Візьми за приклад Аліну Байкову!": Журналістка присоромила українську супермодель Сніжану Онопко

п’ятниця, 6 вересень 2024, 21:29

Українська фотомодель Сніжана Онопко, яка увійшла в топ-5 найуспішніших моделей світу, продовжує популяризувати російську музику у соцмережах. Журналістка Аліна Доротюк присоромила знамениту українку і нагадала про її колегу Аліну Байкову, яка також жи...

Насолоджується борщем і горами: Як Еліна Світоліна відпочиває у Буковелі (фото)

п’ятниця, 6 вересень 2024, 21:00

Тенісистка Еліна Світоліна вирішила провести відпустку в Україні після виступу на Відкритому чемпіонаті США-2024, повідомляють Патріоти України. Світоліна поділилась яскравими фото з відпочинку на курорті Буковель в Івано-Франківській області. Спортсме...