"Деякі українці, коли чують російську, починають "Я вас не розумію": Усик заявив, що "так не можна робити"

Чемпіон WBA, WBO та IBO у надважкій вазі Олександр Усик (20-0, 13 КО) вважає, що у такий складний період для України не час ділити людей за мовною ознакою. Боксер упевнений, що у побуті можна говорити, як хочеш, а українською мовою необхідно спілкуватися на державному рівні, передають Патріоти України.

"У нас є держава. Ця держава називається Україна. Мова - українська і все. Вона має бути одна єдина і все. А як люди розмовляють у себе вдома, це зовсім інше. Деякі люди, спілкуючись українською мовою, коли чують співрозмовника російською , починають, "я вас не розумію". . Не можна цього робити. Треба перемогти, а потім вже вирішувати. Ці коливання з мовами, це вороги роблять спеціально", – зізнався боксер в ефірі Youtube-каналу "В гостях у Гордона".

Усик зазначає, що не можна насильно нав'язувати спілкування українською мовою. "Насильно милий не будеш. Якщо тебе змушуватимуть щось робити, то... Кожен здоровий чоловік, на якого нападають, він захищатиметься. Необхідно ще більше здорового об'єднання і не кричати, хто скільки зробив", – заявив кримчанин.

Також Усика нажахало те, що деяких людей війна нічого не вчить. "Абсолютно нічого. Це сумно. Здавалося, що такі речі повинні дуже змінювати, але цього не відбувається. Мені дуже не подобається, коли люди починають один одного натягувати в плані "А я ось зробив стільки, а ти менше". Іде такий поділ" – підсумував Олександр.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...