Деякі вільні місця ще чекають "клієнтів": У Мелітополі показали моторошне "ковідне" кладовище (відео)

В Мелітополі, де невакцинованим особам заборонили проїзд у транспорті, ситуація з коронавірусом не покращується. На новому кладовищі для жертв COVID-19 виділили цілий квартал. Люди продовжують вмирати від коронавірусу, для них вже "завбачливо" вирили нові могили. Моторошне відео з "ковідним" кладовищем опублікували в місцевому політичному Telegram-каналі "Гнила черешня", передають Патріоти України.

Дрон зняв квартал для жертв коронавірусу зверху. Сотні свіжих поховань і порожні могили для майбутніх жертв виглядають дійсно моторошно. "У новій частині Нового кладовища виділили цілий квартал під жертв ковіду. Десятки людей поховані тут з початку жовтня. Масова смертність від корони та її наслідків почалася через п'ять днів після святкування несправжнього Дня міста. Вириті місця під ще кілька сотень поховань", - зазначено в Telegram-каналі.

Йдеться про недавній День міста. У Мелітополі проходив святковий концерт, через який, на думку користувачів, коронавірус ще більше поширився на тлі й без того високого рівня захворюваності.

За даними видання "Наше місто плюс", ситуація з коронавірусом в Мелітополі дійсно дуже непроста. Морги заповнені трупами, люди вмирають від COVID-19, а їх тіла вже практично ніде зберігати.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...