Деякі висловлювання Маркл і її чоловіка були шокуючими: Вагітна Меган Маркл засвітила елегантне вбрання від Giorgio Armani (фото, відео)

У мережі показали тизер великого інтерв'ю принца Гаррі і Меган Маркл, в якому вагітна герцогиня з'явилася в елегантному образі з помітно округленим животом. Пара поспілкувалася з Опрою Вінфрі. Їх розмову покажуть 7 березня, передають Патріоти України.

Так, Маркл, яка вагітна другою дитиною, постала в шовковій чорній сукні з білим візерунком від Giorgio Armani, туфлях від Aquazzura, а також підвісці від Pippa Small, сережках Birks і браслеті Cartier.

Під час спілкування герцогиня притримувала свій живіт і відповіла на декілька запитань, що цікавлять. Вінфрі запитала у знаменитості: "Ти мовчала чи тебе змусили мовчати?". Наприкінці тізера телеведуча зазначила, що деякі висловлювання Маркл і її чоловіка були шокуючими.

Нагадаємо, в січні 2020 року принц Гаррі та Меган Маркл заявили про своє рішення відмовитися від королівських повноважень. Такий крок спровокував хвилю розмов у ЗМІ і, за чутками, – розкол у Віндзорській династії.

31 березня 2020 року Гаррі й Меган офіційно перестали представляти королівську родину Великобританії. Серед іншого, їх позбавили державного фінансування. А в липні подружжя обзавелося власним будинком в Санта-Барбарі (Каліфорнія, США).

У вересні герцог та герцогиня Сассекські підписали багаторічний контракт зі стримінговим сервісом Netflix. Їхня продюсерська компанія випускатиме для Netflix документальні фільми й серіали, художні фільми та дитячі програми.

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...