Деяких водіїв в Україні змусять перездавати на права кожні 15, 10 та 5 років: Що відомо

Водіїв транспортних компаній зобов’яжуть кожні п’ять років підтверджувати свої водійські права. Про це заступник голови комітету ВР з транспорту та інфраструктури Юлія Клименко заявила на конференції "Інфраструктурний день", передають Патріоти України.

За її словами, це буде закріплено законом, адже саме така практика нині діє у країнах ЄС. «Звичайним» же громадянам посвідчення водія планують перевидавати кожні 10−15 років, цитує депутата ресурс Аvtosota.

Довідково: урядовий проект Закону про внесення змін до Закону України «Про дорожній рух» щодо імплементації законодавства було зареєстровано у Верховній Раді як євроінтеграційний ще у вересні 2022 року, однак до порядку денного його включили лише на початку лютого 2023 року.

Залужний зворушив українців публікацією архівного фото в соцмережі

четвер, 9 травень 2024, 20:40

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, якого 9 травня президент Зеленський призначив послом України у Великій Британії, опублікував у соцмережі архівне фото з тих часів, коли він тільки починав свою військову кар’єру. Публікація на Facebook в...

На вулицях стане суттєво темніше: У Києві починають економити світло через дефіцит електрики у мережі

четвер, 9 травень 2024, 18:50

У Києві через дефіцит в енергосистемі зменшать яскравість усіх ліхтарів у місті, що дозволить досягти загальної економії не менше 20%. Про це 9 травня повідомляє пресслужба КМДА. . Уточнюється, що повністю виключати усі ліхтарі ніхто не буде. Завдяки ...