Деяким жертвам не було й трьох років: У Німеччині викрили міжнародну мережу дитячої порнографії

У Німеччині поліція затримала шістьох керівників платформи з дитячою порнографією в даркнеті (DarkNet), якою користувалися сотні тисяч людей у всьому світі. Про це 9 жовтня повідомила Deutsche Welle з посиланням на міністра внутрішніх справ Північного Рейну-Вестфалії Герберта Ройля, передають Патріоти України.

За його словами, ця платформа працювала з 2019 року і була "форумом для педофілів", на якому втілювалися в життя "огидні фантазії" та "виставлялися напоказ звірства". Деяким жертвам було менше ніж три роки, вказало видання.

За результатами розслідування, яке розпочалося 2020 року, правоохоронці наприкінці вересня поточного року затримали шістьох громадян Німеччини віком від 41-го до 69 років.

Крім того, поліцейські вилучили було понад 1,5 тис. ноутбуків і стільникових телефонів, а також майже 100 великих коробок з дисками та іншими носіями інформації. Лише на одному комп'ютері було виявлено загалом 13,5 терабайт матеріалів із дитячою порнографією, що відповідає приблизно 3,4 млн. фотографій, пише DW.

Деяким жертвам не було й трьох років: У Німеччині викрили міжнародну мережу дитячої порнографії

середа, 9 жовтень 2024, 20:42

У Німеччині поліція затримала шістьох керівників платформи з дитячою порнографією в даркнеті (DarkNet), якою користувалися сотні тисяч людей у всьому світі. Про це 9 жовтня повідомила Deutsche Welle з посиланням на міністра внутрішніх справ Північного ...

Вирішив пожартувати з пасажирів: Поліція з'ясувала, хто закинув "міну" до вагона метро в Києві

середа, 9 жовтень 2024, 20:31

Стало відомо, хто вчинив переполох з "міною" в метрополітені Києва, коли на тривалий час довелося закрити станцію метро "Дніпро". Особою, яка закинула до потяга коробку від протигаза, виявився десятирічний хлопчина. Про це повідомили у поліції Києва, п...