Дехто все одно не вірить: У Києві показали чергу зі швидких під "коронавірусною" лікарнею (відео)

Одні користувачі мережі висловили жах від побаченого і зазначили, що це показує наближення Києва до колапсу в медичній системі, а інші продовжують доводити, що "епідемії не існує".

У мережі спалахнула дискусія через відео черги з карет швидкої допомоги біля Київської міської клінічної лікарні №9, які начебто привезли хворих на COVID-19. Зокрема, на кадрах видно з півтора десятка припаркованих під медустановою швидких. Ролик з’явився на сторінці Муніципальної варти Києва у Facebook, передають Патріоти України.

"Коронавірусу немає!" – казали вони. Київська клінічна лікарня номер 9. Черга карет швидкої допомоги до інфекційного відділення. В кожному з автомобілів – інфікований на COVID-19. Любіть маму та Україну. Мийте руки милом", – йдеться у підписі до ролика.

Він зібрав декілька сотень здивованих лайків, понад 150 репостів і десятки коментарів. У них одні користувачі мережі висловили жах від побаченого і зазначили, що це показує наближення Києва до колапсу в медичній системі.

Натомість інші підписники продовжили говорити, що це не правда, адже "вірусу немає". А ще деякі підкреслили, мовляв, не факт, що показані на відео швидкі привезли саме інфікованих COVID-19, а не інших хворих.

"Жах", "Зате весілля продовжують гуляти, і маски носити на підборідді", "Носіть медичні маски правильно! В Італії штраф 1000 євро вже, за неносіння масок", "Ви впевнені, що всі ці швидкі привезли людей хворих саме на COVID-19? Ви в кожне авто залізли і уточнили інформацію?", "Головний лікар цього закладу сказав, що це не з ковід", "Це там ті, хто в нього не вірить", – ділилися думками користувачі.

Зауважимо, що в Україні наплив нових пацієнтів настільки стрімкий і великий, що лікарі дійсно не в змозі оперативно приймати нових хворих на COVID-19.

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...

"Йому треба вчити нашу історію": Зірка українського боксу розніс Ломаченка

неділя, 5 травень 2024, 13:14

Український боксер Тарас Шелестюк висловився про позицію ексчемпіона в трьох дивізіонах Василя Ломаченка щодо вторгнення Росії в Україну, передають Патріоти України. За словами спортсмена, його співвітчизник повинен вчити історію України. «Я роблю те, ...