Дехто вважає, що "так собі": Який вигляд має дружина найкрасивішого в світі араба

Омар Боркан аль-Гала - найкрасивіший у світі араб. Ми вже розповідали його приголомшливу історію, як на фестивалі, де він був моделлю, до нього в ряд вишикувалися дівчата, щоб сфотографуватися, але місцеві правоохоронці вирішили, що це не відповідає нормам моралі. Тоді Омара попросили покинути захід, що його дуже обурило. Чоловік розповів про це в соціальних мережах, передають Патріоти України.

Преса трохи перекрутила інформацію, заявивши, що Боркана нібито вигнали з країни. До слова, в Саудівській Аравії він давно не живе - зараз він будує свою кар'єру в США. Там у нього добре йдуть справи не тільки з модельним бізнесом, але і з особистим життям. Печалі прихильниць не було меж після того, як з'ясувалося, що Омар Боркан одружений.

Дружину секс-символу сходу звуть Ясмін Овейда. Вона працює дизайнером. Відомо, що вони разом виховують сина Діяба, живучи в Канаді. У соцмережах зовнішність Ясмін викликає суперечки. Деякі пишуть, що вона занадто проста для людини такої величини, як Омар, а інші стверджують, що жінка дійсно дуже приваблива. Однак думка коментаторів не турбує закоханих.


Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...