Дехто зварився живцем: У московському ТЦ прорвало трубу з гарячою водою (фото)

У Москві 22 липня у ТЦ "Времена года" стався прорив труби з гарячою водою. Попередньо загинули четверо людей, ще 11– постраждали. Про це пишуть пропагандистські ЗМІ РФ, передають Патріоти України.

Смерть однієї людини у торговому центрі підтвердив мер Москви Сергій Собянін. Також, за словами надзвичайників, у співробітниці гіпермаркету, розташованого в торговому центрі, через події стався серцевий напад. Ведуться пошуки ще однієї людини, яка, за попередніми даними, заблокована на другому поверсі будівлі.

Співробітники ТЦ розповіли журналістам, що про НП дізналися з новин: евакуацію оголосили лише через півгодини після прориву труби, сигналізація не спрацювала.

За інформацією Telegram-каналу "112", опіки отримали 50 осіб. Shot пише про 70 постраждалих і уточнює, що у них в основному обпалені ноги.

Також російські ЗМІ інформують про дев'ятьох ушпиталених (серед них – людина з серцевим нападом). Принаймні одна людина загинула – жінка живцем зварилася в окропі.

За попередньою інформацією, прорив стався в "преміальному гастрономі " "Глобус Гурме" на виробничій лінії. Кілька поверхів залито водою в результаті інциденту, пише Baza.


Мріяв збудувати нову "Мрію", але не мав роботи в Україні: Помер відомий вітчизняний авіаконструктор

неділя, 28 липень 2024, 0:32

Дмитро Ківа працював на заводі "Антонов" за всіх президентів України, окрім Володимира Зеленського. 25 липня на 82-му році життя помер відомий український авіаконструктор Дмитро Ківа, який пропрацював на авіаційному заводі "Антонов" 52 роки, передають ...

Ах, Одеса... В курортній Аркадії поряд з рестораном сталась масова бійка за участю військових, цивільних та поліції. Решта відпочиваючих з інтересом споглядала (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:49

У одеській Аркадії група чоловіків билась просто перед місцевим рестораном, свідчать кадри з соцмереж. У бійці брали участь і цивільні, і люди у формі. . Увечері 27 липня біля прибережного ресторану в Одесі сталась масова бійка, у якій взяли участь ци...