Декого час навіть покращив: 7 зірок з 90-х, яких через роки не впізнати (фото)

І тільки Х'ю Грант майже не змінився!

Роки нікого не щадять, навіть легендарних голлівудських зірок, зазначають Патріоти України.

У цьому матеріалі ми вирішили показати вам, як змінилися культові актори фільмів 90-х років, відомі на весь світ. Красунчику Джонні Деппу вік явно до лиця. З роками він став тільки ще більш харизматичним і яскравим. У всякому разі, саме так кажуть численні шанувальниці актора.

Х'ю Грант, судячи з усього, знайшов рецепт вічної молодості. За роки він практично не змінився. Цікаво, йому допоміг ботокс або все-таки чарівне зілля?

А ось ще один Х'ю, але на цей раз на прізвище Джекман, змінився дуже сильно. І, як і в випадку з Джонні Деппом, вік явно пішов акторові на користь.

Антоніо Бандерас явно не бентежиться того, що став виглядати на свій вік. Він не приховує свою сивину, навіть навпаки, він зробив її стильною фішкою.

Том Круз з роками перетворився з типового університетського симпатяги на справжнього ефектного мачо.

Улюбленець всіх дівчат-підлітків 90-х років Леонардо Ді Капріо змінився кардинально. З солодкого блондина, в якого закохувалися юні дівчата, він перетворився на дорослого чоловіка з несподівано грубою і мужньою зовнішністю.

Актор Джуд Лоу з віком змінився не дуже сильно, якщо, зрозуміло, не враховувати його шевелюру. З роками актор почав лисіти. І поки явно не готовий змиритися з цією проблемою і зробити зовсім коротку стрижку або звернутися до фахівців з відновлення волосся. А можливо цей нюанс його просто не турбує.

Джерело: Апостроф

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...