Декомунізація, в дії: У Києві з "Батьківщини-Матері" демонтували герб СРСР (відео)

У Києві з "Батьківщини-Матері" демонтували герб СРСР. Про це повідомив кореспондент ТСН Андрій Цаплієнко у Telegram, передають Патріоти України.

"Демонтаж радянського герба з монумента Батьківщина-Мати завершено Фух, реально якось легше стало без цього лайна", - написав він.

На щиті, який тримає у лівій руці "Батьківщина-Мати" робітники-висотники розібрали головні символи соціалізму — серп та молот. Серп і молот передадуть до Музею історії України у Другій Світовій війні.

Скульптура, висотою понад 102 метри та вагою 450 тонн, яка стоїть на правому березі над Дніпром вже 42 роки, має пережити головну зміну — декомунізуватись.

Замість герба срср на її щиті буде герб Володимира Великого та сучасної Незалежної України — Тризуб. Усі роботи мають бути завершені до 24 серпня, Дня Незалежності України. Зазначимо, У мобільному застосунку "Дія" за оновлення монумента проголосували 85% опитаних.

Вчені навіть придумали такий термін: Ось чому нам подобається шкідлива їжа

субота, 28 вересень 2024, 23:55

"Тиждень тому у своїх соцмережах я провела невеличке опитування серед Вас, дорогі друзі, чому, на Вашу думку, ми так любимо нездорову їжу? Було багато коментарів, всі різні: від таких, які стверджували, що їм ніколи не хочеться ані ніякої нездорової їж...

Російські хокеїсти-аматори під час гри здолали в рукопашній супротивника-ФСБшників. Чекісти образились і вирішили пересаджати більш вправних хлопців (відео)

субота, 28 вересень 2024, 22:40

У Біробіджані (Росія) шістьох гравців аматорської команди «Тафгай» затримали за побиття хокеїстів від ФСБ під час матчу Нічної хокейної ліги. . "Тафгай" зустрічався з командою "Фантом", що представляє регіональне управління ФСБ. Звичайна льодова бійка...