Демократична новинка від Toyota: Що собою являє найдешевший Land Cruiser (відео)

Нова Toyota Land Cruiser 250 отримала бюджетну початкову модифікацію. Позашляховик вирішили максимально здешевити. Про нього розповіли на сторінці філіалу Toyota Gibraltar Stockholdings, передають Патріоти України.

Ця компанія продає позашляховики Toyota для ООН, Червоного Хреста та інших міжнародних організацій. Для службових авто чимало сучасних атрибутів комфорту не потрібні, тому Toyota Land Cruiser 250 вирішили зробити простішим.

Позашляховик отримав нефарбовані бампери, дзеркала та дверні ручки, а також сталеві 18-дюймові диски. У салоні спростили оздоблення – навіть на кермі немає шкіри. Також встановлено менший тачскрін мультимедіа. Сидіння втратили електропривід, хоча, приміром, двозонний клімат-контроль збережено.

Найдешевша Toyota Land Cruiser 250 доступна лише з 2,8-літровим 204-сильним турбодизелем. Авто оснастили дешевшим 6-ступінчастим автоматом (у решти Land Cruiser 250 він 8-ступінчастий). А от повний привід зі знижувальною передачею залишився без змін.

Ціна Toyota Land Cruiser 250 не називається, адже цей варіант позашляховика наразі не надійшов у вільний продаж. Утім, відомо, що він дешевший за базову версію моделі, яка коштує від $56 000.

У когось зламався прибутковий бізнес: У США ураган виніс на пляж кокаїн на мільйон доларів

середа, 7 серпень 2024, 10:00

В американському штаті Флорида ураган виніс на пляж десятки пакунків з кокаїном. Їх знайшов відпочивальник, якому пакети видалися підозрілими, повідомляє Bild, передають Патріоти України. Поліцейські, що прибули на виклик, виявили у пакунках кокаїн на ...

Тариф на газ в Україні злетять? Скільки доведеться платити за кожен куб та чи збільшать до "ринкової" ціни

середа, 7 серпень 2024, 9:52

В Україні тариф на газ для населення не зміниться щонайменше до кінця квітня 2025-го. За кожен кубометр доведеться платити 7,96 грн. І хоча в "Нафтогазі" й заявляють, що ринкова ціна значно вища, насправді в газовій галузі склалась унікальна для Україн...