Демонстрував "принади" працівниці: У Житомирі чоловік влаштував секс-танці в аптеці і поплатився

У Житомирі на 17 тис. грн оштрафували чоловіка, який у приміщенні аптеки зняв штани та показував жінкам свій статевий орган. Про це йдеться у вироку Корольовського районного суду м. Житомира, передають Патріоти України..

За даними суду, 22 вересня 2022 року чоловік прийшов до приміщення аптеки. Там він “дістав зі штанів статевий орган, після чого почав ним трусити та демонструвати його працівницям аптеки”. Одна із жінок все знімала на камеру та викликала поліцію.

На суді чоловік провину визнав та розкаявся. Суд проаналізував матеріали справи та визнав чоловіка винним. Його оштрафували на 17 тис. грн.

"І за оцих п***рів у Києві воює армія": Кохана загиблого героя України різко відреагувала на рейд ТЦК на концерті "Океану Ельзи"

субота, 12 жовтень 2024, 16:06

Керівниця медичної служби "УЛЬФ" окремого батальйону "Вовки Да Вінчі" ім. Дмитра Коцюбайла, кохана загиблого героя України Да Вінчі Аліна Михайлова доволі жорстко висловилася про учорашню облаву ТЦК на відвідувачів концерту "Океану Ельзи". І розкритику...

"Сталева міць, непохитна воля!": Нацбанк випустив монету, присвячену Силам логістики ЗСУ (фото)

субота, 12 жовтень 2024, 15:43

Національний банк України вводить в обіг 10 млн штук монет номіналом 10 грн, присвячених Силам логістики Збройних сил України. Про це повідомив Генштаб у суботу, 12 жовтня, передають Патріоти України. "Випустити таку пам’ятну монету вирішили на знак по...