Демонтаж розпочали після молитви: У Львові зносять скандальний самобуд УПЦ МП (фото)

У Сихівському районі Львова зносять незаконно зведену культову споруду УПЦ Московського патріархату, передають Патріоти України.

Як повідомив заступник міського голови Львова з питань містобудування Любомир Зубач у Facebook. "Громада ПЦУ проводить благоустрій території, забираючи наявні незаконні конструкції споруди московського патріархату на Сихові", - йдеться у повідомленні.

За словами чиновника, роботи з демонтажу незаконної споруди розпочалися після молитви священника ПЦУ. Він додав, що демонтаж відбувається за законом. Поліція забезпечує порядок та запобігає провокації.


Задоволення заради користі: На Сумщині чоловік "під контролем поліції" двічі займався сексом із повіями

неділя, 19 травень 2024, 3:40

У Сумській області поліція викрила сутенерку, яка втягнула у заняття проституцією свою знайому. Для того, щоб провести розслідування, поліція залучила чоловіка, якому жінки двічі надавали секс-послуги. Про це йдеться у вироку Охтирського міськрайонного...

Всі пояси в одних руках вперше за 25 років: Олександр Усик здобув важку перемогу у суперчемпському бою з Тайсоном Ф'юрі

неділя, 19 травень 2024, 3:06

Українець був визнаний абсолютним чемпіоном роздільним рішенням суддів. Тепер весь боксерський світ сподівається побачити повторний бій двох великих надважковаговиків. Чемпіон світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF українець Олександр ...