День батька: Найкращі ідеї для вітання

У неділю, 21 червня, Україна і світ відзначають День батька. Як привітати близьку людину з доволі новим для нашої країни святом? Є кілька ідей

***

Хочу від усього серця побажати улюбленому тату успіхів у всіх справах і починаннях, більше яскравих, позитивних емоцій в житті, нескінченної молодості, мужності, терпіння і сил. Нехай енергія тебе переповнює, а життєрадісність і оптимізм допомагають у всьому. Щастя і благополуччя, з Днем батька!

***

Дорогий і улюблений татусю! Від щирого серця вітаю тебе з цим чудовим святом! Сьогодні якраз той чудовий день, коли ми всі відзначаємо Батьківський День. Я кажу тобі "величезне спасибі" за те, що ти виховав мене, твого сина, справжнім чоловіком, за те, що дав мені життя. Ти найкращий тато на всій Землі! Я бажаю тобі, батьку, терпіння, міцного здоров'я!

***

Проходять роки, але ти, дорогий татусю, залишаєшся, як і раніше, таким же молодим, люблячим і добрим! Для нас ти завжди будеш найкращим в світі. Спасибі тобі за все душевне тепло, яке ти нам дарував довгі роки! Бажаємо тобі щастя, здоров'я, благополуччя і пам'ятай - ми, твої діти, завжди з тобою поруч!

***

Наш ласкавий і милий татку, ми вітаємо тебе з твоїм святом! З днем батька! Ти зміг виростити нас гідними людьми, завжди підтримував і давав цінні поради. А, найголовніше, робив це з любов'ю і щирістю. У відповідь ми даруємо тобі нашу ніжність, довіру і повагу! Ти гідний найкращих побажань. Ми любимо тебе і цінуємо!

***

Хочу від усього серця побажати улюбленому тату успіхів у всіх справах і починаннях, більше яскравих, позитивних емоцій в житті, нескінченної молодості, мужності, терпіння і сил. Нехай енергія тебе переповнює, а життєрадісність і оптимізм допомагають у всьому. Щастя і благополуччя, з Днем батька!


***

Миру, злагоди, здоров'я,
Я бажаю, тату мій.
Свято це нехай дарує
Здійснення прекрасних мрій.
Все нехай тобі вдається,
Першим будь, перемагай,
Щоб не трапилось, татусю,
Рук своїх не опускай.

***

Мій мудрий і розумний тату,
Тобі бажали вже багато.
Бажали радості й удачі,
Здоров'я й успіху в придачу,
Достатку доброго в родині
І миру у твоїй країні.
Я тобі теж цього бажаю,
Люблю, татусю, й поважаю.
До побажань додам своє -
Ти залишись таким, як є.

***

Спасибі тобі, тату, за щире тепло,
За людяність твою та невичерпне добро,
За руки твої робочі і безсонні ночі
За те, що ростили, за щедрий хліб на столі
Нехай Господь Бог тобі здоров'я і силу дає,
Зозуля сто років тобі в саду накує!

***

Золоті в Вас, тату, руки,
Все Ви вмієте робити,
і діток навчить науки,
І гвіздок в стіну забити.
Будьте нам завжди здорові,
і веселі, і привітні,
Злі не будьте, лиш суворі,
І в житті лише радійте.

***

Жити в щасті лиш бажаю,
Буде хай здоровим дух.
Пам'ятай, для мене завжди
Ти найкращий в світі друг!


Якщо ж Вам замало обмежитись словами, листівками та відосиками, є кілька ідей щодо більш матеріального вітання.

Посуд з персональним написом

Купуйте красиву чашку, тарілку або келих, яким батько точно буде користуватися, і замовте для нього індивідуальний напис або зображення. Такий подарунок дуже потішить вашого батька, адже він буде особливим.

Чоловіча косметика

Яким би банальним не видався цей подарунок, але він найбільш "ходовий" і потрібний. Подаруйте батькові набір косметики для догляду, який складається з пінки для гоління, лосьйону після гоління, шампуню та гелю для душу. Якщо ж ваш батько носить бороду і вуса – подаруйте йому відповідні засоби для догляду.

zarva.com.ua

zarva.com.ua

Аксесуари

Як не дивно, але практично всі чоловіки люблять різні аксесуари. І не просто люблять, а потребують їх. Портмоне, гаманці, візитниці, ремені, краватки, годинники та інші речі також ідеально підійдуть в якості подарунків до Дня батька.

yandex.com

Парфуми

На День батька відмінним подарунком татові будуть і хороші парфуми. Нехай це буде невеликий флакон, але вишуканий і брендовий.

tehnikaexpert.ru

tehnikaexpert.ru

Алкоголь

Ще одним приємним сюрпризом, який потішить вашого батька, буде набір хорошого і дорогого алкоголю. Або як зараз модно дарувати, цілий букет з алкоголем і різною закускою.

manbuket62.ru

Український легіонер героїчно витяг "Реал" у протистоянні з "Манчестер Сіті": Результати чвертьфіналів Ліги чемпіонів УЄФА

четвер, 18 квітень 2024, 6:15

У чвертьфіналі Ліги чемпіонів 2023/24 мюнхенська "Баварія" вибила лондонський "Арсенал", а українець Андрій Лунін забезпечив мадридському "Реалу" перемогу над англійським "Манчестер Сіті". . Ліга чемпіонів, 1/4 фіналу, матчі-відповіді. "Баварія" – "...

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...