День Незалежності: ​На Майдані Незалежності намагалися зірвати виступ Зеленського, пролилась кров, - журналіст (відео 16+)

Телеглядачі цього моменту під час трансляції не побачили

Не всі були раді бачити президента Володимира Зеленського на Майдані в День незалежності України 24 серпня. Про скандал на урочистих заходах розповіла в Telegram відома українська журналістка Соня Кошкіна, зазначають Патріоти України.

Як відомо, з приводу 28-ої річниці проголошення незалежності України в Києві пройшли урочисті заходи за участю Володимира Зеленського та його дружини Олени. Традиційно президент виголосив промову. Однак вона сподобалася не всім.

На початку виступу, коли Зеленський говорив про втрати на Донбасі, невідомі почали скандувати "Ганьба!"

"Не знаю, чи чутно було в трансляції, але початок виступу Зеленського намагалися перебити криками", - повідомила Кошкіна. Жінка відзначає, що кричали досить голосно "з боку Главпочтама". Тривало це близько півтори хвилини, після чого незадоволені затихли.

Пізніше виявилося, що сталася якась бійка з охороною офіційного заходу. Одна людина була затримана. З'явилося відео.

Увага! У відео присутні сцени жорстокості! 16+

«Людина, попередньо в стані алкогольного сп'яніння, впала з конструкції, і була затримана співробітниками поліції. На неї складені два адмінпротоколи, ніяких заборонених речей при ньому не було», - написав начальник київської поліції Андрій Крищенко.

Те, що людина впала не сама, видно з запису свідка, котрий з'явився у мережі трохи згодом. Затриманий виявився учасником бойових дій

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...