День осіннього рівнодення: Нумеролог розповіла, як досягти успіху і змінити життя 22 вересня

День осіннього рівнодення - це магічний час. Тож 22 вересня слід обмежити вживання енергетиків і думати тільки про хороше. Саме так радить провести цей день нумеролог Айсулу Ахімова, передають Патріоти України.

За її словами, сьогодні треба уважніше прислухатися до себе і звертати увагу на природну інтуїцію. І хоча цей магічний час можна використати для нових починань, слід дотримуватися окремих правил.

"Якщо ви планували оформити кредити, позики і боргові зобов'язання - це все таки краще перенести", - радить нумеролог в ефірі програми "Ранок з Україною" на каналі "Україна".

Крім того, слід бути уважнішими до стану здоров’я та зробити деякі обмеження. "У цей день намагайтеся обмежити себе від вживання спиртних і енергетичних напоїв, оскільки судини вразливі в прямому і переносному сенсі, серце потрібно поберегти", - зазначає експерт. Проте, незважаючи на упередження, цей час можна використати з особливою користю для свого майбутнього.

"Це, звичайно, період зростаючого Місяця. Тому не нехтуйте знаками долі, слухайте своє внутрішнє чуття, довіряйте своєму внутрішньому "Я". Саме цим ви робите закладку в своє майбутнє, і нехай воно дійсно буде сонячним, світлим і наповненим", - каже Ахімова.

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...