День перетворився на ніч: У Стамбулі величезна чорна хмара вмить занурила місто в пітьму


Стамбул накрила гігантська дощова хмара, яка закрила собою сонячне світло і занурила мегаполіс у морок. Близько п'яти хвилин у найбільшому місті Туреччини було темно, наче вночі, передають Патріоти України.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, незвичайне явище сталося у вівторок, 18 квітня. "Сонячна погода, що панувала в Стамбулі вранці, до полудня змінилася зливою. Незадовго до зливи місто раптово накрили дощові хмари. День перетворився на ніч", – пишуть вони.

Як зазначається, місто накрило шельфовою хмарою, яка розтяглася на 7 км. Його ширина становила близько 10 км.

Місцеві жителі встигли подумати, що це апокаліпсис, а деякі визнали явище поганим знаком – провісником страшного землетрусу. Проте експерти пояснюють, що дуже темні хмари складаються з великих кристалів і крапель, тому через них не можуть проникнути промені сонця. За рахунок цього створюється зловісний ефект.

Народний електромобіль по-китайськи: Geely виводить на ринок новинку ціною у $6800 з досить пристойними параметрами (фотофакти)

середа, 8 травень 2024, 3:25

Створено електромобіль Geely Panda Go Kart Edition. Модель презентують 9 травня. Її вартість 6 800 доларів. Про це повідомляє CarNewsChina. . Авто позиціонують, як карт для міста. Воно має агресивніші бампери, обвіс та антикрило на даху та оригінальні...

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...