"День починається не з кави!": Жінка протягом 20 років щодня з'їдає до чотирьох рулонів туалетного паперу (відео)

Жінка спантеличила, заявивши, що споживає до чотирьох рулонів туалетного паперу на день. Про це вона розповіла у шоу TLC – My Strange Addiction: Still Addicted?, передають Патріоти України.

Американка на ім'я Кіна за останні 20 років спожила 6350 кілограмів свого улюбленого "делікатесу". "Я їм туалетний папір щойно встаю вранці", - сказала вона.

Така звичка коштує їй 2700 доларів на рік. Втім, жінка заявила, що це варто кожного цента. "Ви знаєте це відчуття, як після Дня подяки ви з'їли всі улюблені страви, і просто сидите на своєму дивані, і ви просто розслабляєтесь. Я відчуваю таке, коли їм туалетний папір. Туалетний папір має нуль калорій. І він навіть не дасть вам похмілля", - пояснила вона.

За останні два десятиліття Кіна стала експерткою з туалетного паперу. Вона надає перевагу більш тонкому шаровому, тому що "його легше споживати". Вона каже, що це як "їсти арахісове масло та бутерброд з желе без скоринки", і вона насолоджується "хрускотом".

Кіна спокійно насолоджується ним навіть у салонах краси та інших громадських місцях. Жінка каже, що її звичка привертає до неї увагу, але вона не проти.

"Коли люди бачать, що я їм туалетний папір, я отримую декілька здивованих поглядів. Я навіть бачила, як одна людина витягнула свій телефон і намагалася записати мене, але мені однаково, у кожного є свої дивні речі, які вони роблять, і це просто моя", - підсумувала жінка.

Запропонував старенькій киянці допомогу: Власниця трикімнатної квартири на Печерську пустила до себе незнайомця і стала безхатьком

субота, 27 липень 2024, 21:00

Власниця трикімнатної квартири на Печерську на схилі років опинилась на вулиці через зухвалого шахрая, який привласнив її помешкання. За словами правоохоронців, 48-річний чоловік підшукував людей без родичів, які мають у власності нерухомість. Таким чи...

Слуги Зеленського різко піднімають податки і собі зарплатню. А тим часом вже третині українців має гроші тільки на їжу, і ще кожному десятому не вистачає навіть на це - соціологи

субота, 27 липень 2024, 20:00

32% сімей в України грошей вистачає лише на їжу - купувати одяг складно. Про це повідомляє видання Дзеркало тижня з посиланням на дані Центра Разумкова, передають Патріоти України. . Ще майже половині сімей українців (48%) грошей вистачає на їжу та о...