День Збройних сил України: Якою буде погода у неділю

2020 рік, найімовірніше, увійшов до трійки найтепліших за всю історію спостережень. За даними Всесвітньої метеорологічної організації ООН - ВМО, цей рік може побити рекорд 2016-го.

У неділю, 6 грудня, в Україні опади не очікуються. У північних, північно-східних, центральних областях та в Карпатах на дорогах місцями ожеледиця. Вітер східний, південно-східний, 7-12 м/с, у західних, південних та Донецькій областях місцями поривчастий, повідомляють Патріоти України із посиланням на Український гідрометцентр.

Температура в західних областях вночі близько 0°, вдень до + 5°, на Закарпатті до + 12°. На решті території 6 грудня вночі 4-9° морозу (на сході, північному сході до 10° морозу), вдень близько нуля.

На Київщині 6 грудня без опадів. На дорогах можлива ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура 6 грудня вночі 4-9° морозу, вдень близько нуля. У Києві в неділю вдень від 1° до 1° тепла, вночі морозно - до -7 °, малохмарно.

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом, деякі отримають прибавку відразу за кілька місяців: Кого стосується

середа, 24 квітень 2024, 9:23

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...