"Денежные мешки" продвигают своих любовников": Сергій Сосєдов поскаржився на гей-мафію в музичній індустрії Росії

Росіяни дуже люблять розповідати, який вони "високодуховні" та "традиційні", але на практиці виявляється, що вони видають бажане за дійсне.

Сергій Сосєдов. Фото: соцмережі.

Всі знають, що одностатеві відносини - звичайна справа серед представників творчих професій. До того ж вважається, що на естраді править гей-мафія, і любителям традиційної любові там некомфортно. Музичний критик Сергій Сосєдов знає про все це не з чуток, зазначають Патріоти України.

«Все певцы, придерживающиеся нетрадиционной ориентации, – неплохие артисты, но не выдающиеся. Средней руки, так скажем, – вважає Сергій. – У нас часто среднее выдают за что-то выдающееся. Басков, Киркоров, Лазарев, Билан показывают хороший уровень, но одна беда у всех – слабый репертуар».

Принциповому Сосєдову цікаво творче начало, а не кінець у всіх сенсах цього слова. Критик упевнений: це досить мудра позиція, кричати на всіх кутах про секс з чоловіками не варто. «Мне кажется, что о своей ориентации они уже говорили так или иначе и не раз – между строк, пунктиром, – ввважає Сергій. – Публичные заявления им делать ни к чему. Они же продают тайную иллюзию, мечту. Конечно, певцам очень хочется казаться эдакими казановами, мачо, сердцеедами и секс-символами. Фанаткам знать, что их кумир любит парней, не нужно – чтобы не разочароваться и не перестать любить, желать, грезить".

Втім, Сосєдов не виключає, що незабаром на російській естраді може різко зрости кількість геїв. Заможні мужики регулярно просувають юних коханців, бажаючи зробити їх зірками. «Богатенькие мешки» постоянно приходят к известным композиторам и просят: «Раскрутите моего любовника, напишите ему песню. Деньги есть – заплачу!» – говорит Соседов. – И к Фадееву приходят, и к Дробышу, и к Крутому. Но никто из них ничего не добился абсолютно. Чем расплачиваются за это исполнители? Наверное, за услуги расплачиваются телом…».

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...

"Я був не згоден із політикою своєї країни": Росіянин розповів, чому воює у складі 3-ї штурмової бригади

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:26

Боєць на позивний "Барсік" 2014 року приїхав з Росії та долучився до "Азову", щоб захищати Україну. 2022 року він знову пішов на фронт та воює у складі 3 штурмової бригади. Про це він сказав в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Український ...