Деніел Крейг втомився: Том Гарді став головним фаворитом на роль агента 007 у наступній серії "бондіани"

Том Гарді стане новим Джеймсом Бондом: "найгарячіші" фото актора

Том Гарді названий найбільш вірогідним кандидатом на роль нового Джеймса Бонда. У фільмах про агента 007 визнаний британський красунчик змінить 52-річного земляка Деніела Крейга. Останній вже заявив, що частина кіносаги під назвою "Не час помирати" стане для нього останньою, зазначають Патріоти України.

Як повідомляє видання The Vulcanreporter, Харді затвердили на цю роль ще в червні 2020 року. Проте офіційного підтвердження від творців "бондіани" або від 43-річної зірки "Венома" поки що немає.

Продюсери спочатку планували представити публіці нового Бонда в листопаді на прем'єрі 25-го фільму про легенду розвідки. Але пандемія коронавіруса змусила перенести офіційний реліз. Точної дати поки немає - це буде або кінець 2020-го, або ж початок 2021-го.

Представляємо "гарячі" фото актора, який прославився такими картинами, як "Божевільний Макс: Дорога люті", "Початок", і "Дюнкерк". А в 2016 році актор отримав номінацію на "Оскар" за роль другого плану у фільмі "Легенда Г'ю Гласса".

Новий агент 007 Том Гарді

Том Гарді одружений на актрисі Шарлотті Райлі. У них двоє синів: Лео (2015) і Форест (2018). Також у Тома є син Луїс (2008) від Рейчел Спід.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...