Депутат міськради намагався заважати: Націоналісти в Одесі прибрали останнього Жукова (фото, відео)

Демонтований барельєф Жукова націоналісти пообіцяли передати в Одеський краєзнавчий музей, а також своїми силами відновити фасад будівлі.

Націоналісти в Одесі прибрали останнього Жукова. Фото: Фейсбук.

В Одесі з будівлі гуртожитку Одеського Національного університету ім. Мечникова на вулиці Новосельського, 64, 4 лютого націоналісти демонтували останній в місті барельєф Георгія Жукова. Про це повідомили активісти на своїх сторінках в Facebook, передають Патріоти України.

Патріотам намагався перешкодити депутат Одеської міськради Богдан Гіганов, відомий за своїми виступами на російських телеканалах. Поліція припинила сутички.

За словами активіста Дем'яна Ганула, він зі своїми прихильниками таким чином виконував закон "Про декомунізацію". До того ж, у націоналістів був письмовий дозвіл ректора університету на демонтаж меморіальної дошки з будівлі гуртожитку. Демонтований барельєф Жукова націоналісти пообіцяли передати в Одеський краєзнавчий музей, а також своїми силами відновити фасад будівлі.

Джерело: Обозреватель

Одному з загиблих було лише 20: За сьогодні в річці Тиса виявили тіла одразу шістьох людей, - журналіст із Закарпаття (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 21:31

За сьогодні, 6 травня, в річці Тиса виявили одразу шість тіл потопельників. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. "За інформацією від моїх джерел, 4 тіла було виявлено на українській стороні, 2 тіла на румунській сторо...

Ціна курсу варіюється від 395 до 600 грн: Експрессекретарка Зеленського розпочала власний бізнес

понеділок, 6 травень 2024, 21:05

Колишня прессекретарка президента України Володимира Зеленського та журналістка Юлія Мендель почала новий бізнес. Йдеться про курси для українців під назвою «Освіта за кордоном», зазначено на сайті курсу. Зокрема, за інформацією на сайті, «Освіта за ко...