Держава в смартфоні: У МВС України запрацювала можливість особисто обрати номерний знак через мережу

На сайті Головного сервісного центру Міністерства внутрішніх справ запрацював сервіс "Наявність номерних знаків". Про це повідомили на сайті ГСЦ, зазначають Патріоти України.

Тепер в українців є можливість через Мережу дізнатися про усі доступні для закріплення номери в усіх сервісних центрах та особисто обрати найкращий серед них.

"І якщо наш аналогічний сервіс, що функціонував раніше, дозволяв шукати номерні знаки лише з категорії "платних", відтепер у вільному доступі є абсолютно всі наявні в сервісних центрах МВС номерні знаки, - повідомили у ГСЦ.
Знайти вільний номерний знак можна через критерії пошуку "Наявність в області" та "Числова комбінація". За допомогою першого можна дізнатися про комбінації цифр, наявні в сервісних центрах МВС та ЦНАПах конкретного регіону. Там також вказуватиметься їхня вартість та СЦ, в якому вони є.

У полі "Пошук" також можна ввести номер сервісного центру МВС, і побачити усі номерні знаки, наявні саме в ньому.

За допомогою "Числова комбінація" можна знайти комбінацію знаку, яку ви забажаєте, серед усіх сервісних центрів МВС та ЦНАПів.

Перелік наявних номерних знаків оновлюється в режимі реального часу. Забронювати комбінацію можна у сервісному центрі, тому перед його відвідуванням варто обрати декілька бажаних її варіантів.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...