Держзрада то не привід? Ухилянт Денис Повалій обурився конфіскацією майна матері - "проти чого ми воюємо?"

Денис Повалій і Таїсія Повалій

Син співачки Таїсії Повалій відреагував на ухвалене 23-го жовтня рішення Вищого антикорупційного суду України про конфіскацію на користь держави майна артистки, яка підтримує розв'язану Росією повномасштабну війну, передають Патріоти України.

Новину про це 41-річний Денис, котрий пише у Instagram англійською або українською, поширив у сторіс, запитавши думки своєї аудиторії.

"У нас є 5 днів, щоб подати апеляцію. Це такий натяк, щоб усі сиділи і мовчали? Невже за позицію людину можуть позбавити усього?", - патетично обурився Повалій.

"Розумію, що вона викликає обурення у багатьох, але, по-перше, її не розділяють усі мешканці будинку, який зібралися "віджати", а по-друге, може, все ж трохи не там шукають справжніх корупціонерів? І як можна одночасно боротися з радянською символікою і діяти такими совковими методами? Проти чого тоді воюємо? У мене тільки питання і жодної відповіді...", - додав ухилянт, котрий втік з Києва до Іспанії, подалі від війни і свого громадянського обов'язку захищати зі зброєю в руках рідну країну.

Таїсія Повалій і конфіскація майна в Україні

Денис Повалій вважає, що "позиція" його мами щодо війни в Україні - ніякий не привід конфісковувати в неї BMW, квартиру, будинок 7 земельних ділянок у Київській області та права на пісні

Нагадаємо, коли почалося повномасштабне вторгнення, яке Денис і Таїсія називають "СВО", Повалії саме перебували у Москві. Син артистки згодом перебрався з дружиною і сином до Іспанії, де називає себе "українським біженцем", а ще пацифістом та заявляє, що росіяни "не на рівному місці прийшли".

Що до 59-річної Таїсії, яка вже отримала російський паспорт, то її позиція ще чіткіша, мовляв, Україна "перебуває в зомбованому стані", а Володимир Путін має історичну місію - "позбавити світ від нацизму".

"Облили мазутом двері": У Києві могли підпалити відділення "Укрпошти" через повістки ТЦК

понеділок, 28 жовтень 2024, 10:44

У Києві невідомі здійснили підпал двох відділень "Укрпошти", ймовірно, через доставку мобілізаційних повісток, які листоноші розносять від територіальних центрів комплектування (ТЦК). Про інцидент повідомив у своєму дописі в Facebook письменник Андрій ...

Родичі кажуть, що його побили: У лікарні Рівного чоловік помер через 7 днів після мобілізації

понеділок, 28 жовтень 2024, 10:30

22 жовтня 2024 року у лікарні в Рівному помер Юрій Процик, якого 16 жовтня мобілізували. Рідні підозрюють, що його побили, що й могло стати причиною смерті. Про це повідомила у фейсбуці родичка померлого Марія Процик, передають Патріоти України. За її ...