"Десь перевертаються всі маркетологи": Коміки випустили кавер на хіт Брітні Спірс заради збору для ГУР (відео)

З нагоди Дня військової розвідки України гумористи та блогери Антон Тимошенко, Василь Байдак, Олег Свищ, Слава Кедр і співак Володимир Дантес презентували кавер на хіт Брітні Спірс Baby One More Time, повідомляють Патріоти України.

Гумористи, які створили гурт Badstreet Boys, зняли ролик у стилі кліпу Брітні Спірс і оголосили про збір на дрони Magura V5. Коміки поставили собі за мету зібрати три мільйони гривень. «Вітаємо наших друзів з ГУР з днем військової розвідки! Бажаємо нам всім хороших новин. А російському флоту — поганих. І щоб цих новин було більше — нам треба більше дронів Magura V5. Залітайте на наш святковий збір на 3 мільйони! Всі гроші — підуть саме на цей проєкт», — йдеться в описі до ролика.

У Мережі оцінили креативність команди коміків, яка працювала над створенням ролика. «Як же це геніально! Десь перевертаються всі маркетологи й сценаристи світу», «Біжу донатити», «Просто топ», «Круто», — пишуть у коментарях.


Відкрив вентиль на газовому балоні: На Закарпатті чоловік погрожував підпалити себе разом із сином

субота, 7 вересень 2024, 16:44

На Закарпатті поліцейський отримав опіки, коли рятував дитину від агресивного батька. Той погрожував підпалити себе та інших. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт та Telegram Національної поліції України. Як зазначається, у неділю,...

"Ти що, д######б, чи що?": Власник українського ФК обматюкав журналіста (аудіо)

субота, 7 вересень 2024, 16:06

Спортивний журналіст та автор проєкту «Дніпрянин» Ігор Лисенко опублікував частину телефонної розмови з президентом футбольного клубу «Інгулець» Олександром Поворознюком, передають Патріоти України. Журналіст зателефонував, щоб поспілкуватися на тему п...