Дещо сталося раніше: Побитий у Парижі український підліток, який прийшов до тями, розповів поліції про ще одну бійку

У Франції в середу, 24 лютого, поліція провела перший допит підлітка Юрія Крученика, жорстоко побитого в Парижі групою молодих осіб. Деталі свідчень українця не розголошуються, проте відомо, що його допитували про напад, який стався 15 січня, передають Патріоти України із посиланням на BFMTV.

Журналісти зазначили, що у хлопця дуже туманні спогади про інцидент. Підліток ще не оговтався після побиття, його здоров'я залишається не дуже добрим, зазначило видання. Водночас Крученик повідомив правоохоронцям про ще одну бійку, яка сталася раніше – 10 січня. Загалом розмова копів і потерпілого в межах розслідування тривала десь півтори години.

Нагадаємо, в Парижі дев'яти особам пред'явлено звинувачення в нападі на 15-річного українця Юрія, п'ятьом із них – у замахові на вбивство. Шестеро перебувають під арештом.

Слідство схиляється до версії, що за нападом стоїть з'ясування стосунків між підлітками з конкуруючих районів. Хлопчик переніс вже другу операцію.


З 4 травня ВЛК не вказуватимуть "обмежено придатний": Чого чекати чоловікам

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:56

З 4 травня в Україні майже повністю скасували індивідуальну оцінку придатності, коли військово-лікарська комісія могла обирати формулювання "обмежено придатний", передають Патріоти України. Деталі: Цей наказ набирає чинності 4 травня. За даними видання...

Зростання цін в Україні прискориться: Нацбанк оновив прогноз з інфляції

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:45

Темпи зростання споживчих цін в Україні впали до 3,2% р/р у березні, що суттєво нижче прогнозу НБУ. Інфляція прискориться вже найближчим часом, передають Патріоти України з посиланням на "Інфляційний звіт" Національного банку України (квітень 2024 року...