"Дешевше в Туреччину злітати": Українців шокували ціни на відпочинок у Карпатах на травневі свята

Українці, які вирішили провести травневі свята в Карпатах, шоковані цінами в деяких готелях, номери в яких коштують дорожче, ніж на узбережжі моря в Туреччині. Огляд вартості відпочинку в Карпатах опубліковано на сайті "РБК-Україна", передають Патріоти України.

Користувачі соцмереж скаржаться на значне подорожчання номерів в перший тиждень травня 2021 року. "Яремче за 150 доларів на добу - такого не очікували. Дешевше, напевно, в Туреччину злітати", - пишуть вони. Проте вільних місць уже майже немає.

На популярному курорті "Буковель" пропонують номери за такими цінами:

  • в 5-зірковому готелі "Radisson Blu Resort Bukovel" зі спа-центром і критим басейном тижневий відпочинок в номері на двох коштує 19 890 гривень (2 840 гривень на добу) зі сніданками.
  • в 4-зірковому готелі "Marion Spa" 7 ночей на двох в номері "делюкс" з доступом в спа-центр - 15 680 гривень (2 240 гривень на добу) зі сніданками.
  • в 4-зірковому спа-готелі "Tavel" зі спа-центром, басейнами і саунами - 12 442 гривень (1 777 гривень на добу) в номері "superior junior suite twin with spa access".

Ціни в інших популярних локаціях такі:

  • у 4-зірковому готелі "Romantik SPA Hotel" в Яремче тиждень відпочинку з харчуванням "все включено" коштує 34685 гривень за двох (4955 гривень на добу) в двомісному номері з балконом і доступом в спа-центр. Напівлюкс обійдеться 48 685 гривень.
  • в комплексі "Charlton Estate" в селі Яблуниця поруч з Ворохтою можна провести тиждень в покращеному шале (два басейни і спа-центр) для 3 осіб за 119 000 гривень за тиждень (29 750 гривень на добу).
  • в 4-зіркових готелі в скандинавському стилі Black Rock Mountain Retreat на схилі гори Тростян поруч зі Славськом будинок з двома спальнями обійдеться в 5 622 гривень за ніч зі сніданками.
  • в комплексі "Глемпінг Едельвейс" в селі Орявчик Львівської області проживання коштує 3 600 гривень на добу в двомісному сімейному номері, сніданок включено.
  • в 5-зірковому спа-готелі "Mirotel" в Трускавці ніч в номері-стандарт на двох з сніданками коштує 3 730 гривень.
  • в курортному готелі "Ivancso Birtok" з 5 басейнами і сауною в селі Косонь Закарпатської області тиждень проживання в двомісному номері обійдеться від 42 000 гривен, з триразовим харчуванням.

Втім, існують бюджетні варіанти відпочинку в Карпатах - в Яремче здають кімнати або котедж в приватному секторі від 450 гривень, в Трускавці можна зняти будинок за 600 гривень на добу.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...