Десятки магнітних кульок в уретрі: На Волині врятували підлітків, які гналися за гострими відчуттями

У Волинській області двоє підлітків потрапили до лікарні з аналогічними проблемами - десятками магнітних кульок в уретрі. Лікарям довелося рятувати їхні статеві органи. Хлопчики у віці 10-15 років були прооперовані. З їхніх сечових міхурів витягли 62 і 24 магнітних кульки, повідомляє Волинський обласний пренатальний центр у Facebook, передають Патріоти України.

Наявність магнітних кульок в уретрі підлітки пояснюють тим, що хотіли посилити відчуття під час мастурбації. Післяопераційний період у пацієнтів пройшов без ускладнень. Їх виписали додому в задовільному стані.

"Закликаємо батьків приділяти більше уваги своїм дітям, пояснювати і застерігати від небезпеки і, нарешті, не купувати іграшок, які не підходять дітям за віком, особливо начинених магнітами. Адже вчасно виявлена проблема нівелює ризики і мінімізує небезпеку", - закликали медики. Також лікарям доводиться діставати термометри або навіть дроти.

Як повідомляв Главред, в січні прооперували дитину, яка проковтнула 32 магнітних кульки. Малюк отримав неодимовий конструктор на Новий Рік.

Раніше в популярній серед дітей і підлітків соцмережі TikTok з'явився новий небезпечний челлендж. Його суть полягає в тому, щоби з'їсти подушечку з гелем для прання на камеру. В результаті діти опиняються в лікарні з важкими опіками.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...