Десятки "скрепоносців" відправили до "хліву": Турецький готель відмовився селити туристів з Росії

Гості з пристойних країн розцінюють сусідство з росіянами як небажане

У турецькій Аланьї готель Grand Atilla несподівано відмовився селити туристів з Росії. Без номерів залишилися 19 осіб, які прибули з Санкт-Петербурга. В адміністрації готелю виправдовувалися відсутністю місць, але при цьому туристи бачили, як інші іноземці без проблем отримують ключі від номерів, зазначають Патріоти України.
В якості альтернативи росіянам запропонували поселитися в розташованих неподалік апартаментах, але з правом приходити в ресторан і басейн готелю. Після п'яти годин очікування туристи погодилися на ці умови.
Російські туристи поскаржилися туроператору, оскільки за договором путівка передбачала систему «все включено», басейн і аніматорів. Про це повідомляє російський сайт «Фонтанка».
Пізніше стало відомо, що переселитися попросили не тільки туристів з Санкт-Петербурга, але і прибули з інших російських міст. Всього з готелю були відселені більше 30 росіян.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...