Десятки тисяч хворих і дефіцит ліків? Спливли резонасні дані про коронавірус у Росії

У Росії громадян почали психологічно готувати до опублікування реальних цифр щодо кількості заражених на коронавірус серед росіян - профільні державні служби публікують інформацію про осіб в зоні ризику. Про це повідомляють російські інформаційні видання, передають Патріоти України.

Так, прес-служба Росспоживнагляду повідомила, що за даними на 24 березня, під наглядом медиків з підозрою на коронавірус знаходяться 93 тисяч 677 росіян, а з початку року - 149 тисяч 754 осіб. Таким чином, за добу кількість осіб "під наглядом" зросла на 30 тисяч. Журналісти зазначають, що такі дані можуть говорити про проникнення коронавірусу в РФ ще в січні.

Також наголошується, що наближений до президента РФ Володимира Путіна олігарх Євген Пригожин забезпечив продуктами харчування "базову" для хворих на коронавірус росіян лікарню №40 у Москві. Сам Путін її відвідав пізніше, він був одягнений в захисний костюм європейського виробництва.

У той же час московська влада повідомила, що готує до перепрофілювання для прийому хворих на коронавірус ще десять лікарень, а прокремлівські ЗМІ закликали пацієнтів з легкою формою COVID-19 "лікуватися вдома".

Як наголошується, найбільш постраждали від коронавірусу Москва, Санкт-Петербург, Омськ, Перм, Єкатеринбург і міста на далекому сході РФ.

У Швейцарії хочуть, щоб українські біженці працювали, але є нюанс

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:56

Очікується, що українські біженці у Швейцарії братимуть участь у соціальному житті країни, інтегруватимуться та знайдуть роботу. Але працевлаштуватися для багатьох з них нелегко. Лише трохи менше від 23 відсотків біженців з України зараз працюють. Феде...

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...