Деталі розлетілися по трасі: У Києві сталася серйозна ДТП з переворотом (фото, відео)

Попри пошкодження автівок, людських жертв, на щастя, вдалося уникнути.

На місці ДТП у Києві. Фото: Фейсбук.

У Києві вдень у понеділок, 20 травня на бульварі Дружби народів сталася автомобільна аварія з перекиданням транспортного засобу, про постраждалих поки не повідомляється. Про це повідомляється на каналі пабліку "Київ оперативний" в Telegram, передають Патріоти України.

Також там були викладені фото і відео з місця подій, якими поділилися очевидці. На знімку видно, що перекинулася сіра іномарка, деталі авто розлетілися по трасі.

На місце аварії вже прибув патруль поліції, рух автомобілів було загальмовано. За останньою інформацією, в районі ДТП виникла пробка. Швидкої допомоги на місці виявлено не було, в той же час біля машини стоять двоє чоловіків, можливо пасажири іномарки. Ніяких ознак травм вони не виявляють.

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...